Fency

Във FENCY ще откриете вкусни бургери, пици и любимите ви картофки. Може да се разхладите с освежаващи лимонади, студено фрапучино, наслаждавайки се на удобство, спокойствие и невероятна гледка към красивото ни море.

Beach Bar ORO

Beach Bar Oro е идеалното място, където можете да релаксирате, да се насладите на слънцето и да се отпуснете с освежаваща напитка в ръка. Съчетание между красивата морска гледка с уютната атмосфера на бара, това е едно перфектното място за срещи с приятели и създаване на горещи спомени с любимите хора. Менюто предлага широка гама от освежаващи коктейли, готови да предизвикат всичките ви вкусове и сетива.
Заповядайте в „Beach Bar Oro“ за едно неповторимо преживяване на плаж!

Beach Bar THE WAVE

BEACH BAR THE WAVE – Обзор, най-горещата точка за забавления, почивка, частни мероприятия, дневни партита и всичко, което носи усмивка и наслада. Концепция, готова да изненада и най-претенциозните, с изискани ястия и всекидневно обедно меню, изпълнено със свежест и разнообразие за всеки вкус.

Beach Bar Sparrow

Beach bar Sparrow е създаден с цялата любов към морето.

Тук можете да се насладите на невероятни коктейли край синьото море и прекрасна храна, допълваща аромата на лятото.

Бар и ресторант „На брега“

Бар и ресторант “На брега” предлага разнообразие от храна и напитки, за да отговори на нуждите на всичките си клиенти. Може да се насладите на пресни морски дарове и зашеметяваща гледка към плаж TEOPOLIS, където краката ви са в пясъка, а очите ви гледат необятната морска шир.